Search
19 maart Lodge Visdonk - Pitch & proef
fade
7949
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7949,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

19 maart Lodge Visdonk

Hét West-Brabants netwerkdiner! Pitchen over het bedrijf waar je werkt en proeven van het heerlijkste 3-gangen diner.

Pitch & proef

19 maart Lodge Visdonk

De volgende editie van Pitch & Proef houden we in Lodge Visdonk in Roosendaal. De Lodge ligt aan de openingspoort van Recreatiegebied Landgoed Visdonk, een plek om even lekker uit te blazen. In een natuurlijke omgeving kun je genieten van een heerlijk diner.

 

Je krijgt hier een drie gangen menu met de keuze tussen vis, vlees of vegetarisch. Tijdens elke gang zit je aan een andere tafel met verschillende ondernemers en krijg je de mogelijkheid om iets over jouw business te vertellen! Na het diner is er nog een mogelijkheid verder in gesprek te gaan aan de bar.

Praktische info

Tijd: 18.30 – 22.00 uur
Locatie: Brasserie Lodge Visdonk, Rozenvendreef 2 in Roosendaal
Kosten: 35,- excl. drankjes

 

Nog vragen? Neem dan gerust even contact op met de organisatoren van Pitch & Proef via info@pitchenproef.nl!

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Bestel dan hieronder je ticket!