Search
Geweest: 19 maart Lodge Visdonk - Pitch & proef
fade
7949
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7949,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Geweest: 19 maart Lodge Visdonk

Hét West-Brabants netwerkdiner! Pitchen over het bedrijf waar je werkt en proeven van het heerlijkste 3-gangen diner.

Pitch & proef

Geweest: 19 maart Lodge Visdonk

Deze tweede editie van Pitch & Proef was in Lodge Visdonk in Roosendaal. De Lodge ligt aan de openingspoort van Recreatiegebied Landgoed Visdonk, een plek om even lekker uit te blazen. In een natuurlijke omgeving kun je genieten van een heerlijk diner.

 

We hebben met 20 personen genoten van een heerlijk 3-gangen diner met per gang een ander gezelschap. Bekijk hieronder de foto’s!

 

Ben je bij deze editie geweest? Laat dan via info@pitchenproef.nl weten wat je ervan vond, vinden we leuk! Ben je nog nooit geweest, maar wel nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!