Search
22 januari 't Spuihuis Bergen op Zoom - meer info en aanmelden - Pitch & proef
fade
7816
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7816,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

22 januari ‘t Spuihuis Bergen op Zoom – meer info en aanmelden

Kom ook naar hét netwerkdiner van West-Brabant! Pitchen over jouw bedrijf en proeven van het heerlijkste 3-gangen diner.

Pitch & proef

22 januari ‘t Spuihuis Bergen op Zoom – meer info en aanmelden

We beginnen het nieuwe jaar goed en trappen op 22 januari af met Pitch & Proef in ‘t Spuihuis in Bergen op Zoom!

 

Al sinds 1996 heeft ’t Spuihuis een prachtige reputatie in de fijne omgeving Bergen op Zoom. Hun stijl blijft altijd een Franse basis houden, maar ze wijken ook uit naar de internationale en regionale kookstijlen en ingrediënten. In die 20 jaar is er natuurlijk een hoop veranderd in de gastronomie. Gelukkig zijn zij hierin mee veranderd naar een zeer fijne en stabiele basis. De sfeer is te omschrijven als romantisch, rustgevend, robuust, klassiek met moderne details.

 

Je krijgt hier een drie gangen menu met de keuze tussen vis, vlees of vegetarisch. Tijdens elke gang zit je aan een andere tafel met verschillende ondernemers en krijg je de mogelijkheid om iets over jouw business te vertellen! Na het diner is er nog een mogelijkheid verder in gesprek te gaan aan de bar.

Praktische info

Tijd: 18.30 – 22.00
Locatie: ‘t Spuihuis, Spui 1 4611 GX Bergen op Zoom
Kosten: 37,50 excl. drankjes

 

Nog vragen? Neem dan gerust even contact op met de organisatoren van Pitch & Proef via info@pitchenproef.nl!

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Bestel dan hieronder direct je ticket!