Search
Geweest: 22 januari 't Spuihuis - Pitch & proef
fade
7816
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7816,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Geweest: 22 januari ‘t Spuihuis

Hét West-Brabants netwerkdiner! Pitchen over jouw bedrijf en proeven van het heerlijkste 3-gangen diner.

Pitch & proef

Geweest: 22 januari ‘t Spuihuis

Check hier de foto’s van onze eerste editie van Pitch & Proef! We begonnen het nieuwe jaar goed en trapten op 22 januari af met Pitch & Proef in ‘t Spuihuis in Bergen op Zoom!

 

Al sinds 1996 heeft ’t Spuihuis een prachtige reputatie in de fijne omgeving Bergen op Zoom. Hun stijl blijft altijd een Franse basis houden, maar ze wijken ook uit naar de internationale en regionale kookstijlen en ingrediënten. In die 20 jaar is er natuurlijk een hoop veranderd in de gastronomie. Gelukkig zijn zij hierin mee veranderd naar een zeer fijne en stabiele basis. De sfeer is te omschrijven als romantisch, rustgevend, robuust, klassiek met moderne details.

 

We hebben met 20 personen genoten van een heerlijk 3-gangen diner met per gang een ander gezelschap. Bekijk hieronder de foto’s!