Search
19 juni: Orangerie Mattemburgh - Pitch & proef
fade
8024
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8024,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

19 juni: Orangerie Mattemburgh

Hét West-Brabants netwerkdiner! Pitchen over het bedrijf waar je werkt en proeven van het heerlijkste 3-gangen diner.

Pitch & proef

19 juni: Orangerie Mattemburgh

De volgende editie van Pitch & Proef houden we in Orangerie Mattemburgh in Hoogerheide. Midden in de prachtige natuur van de Brabantse Wal, daar waar Brabant Zeeland kust en België omarmt, ligt Landgoed Mattemburgh. Op deze historische locatie kun je genieten van het Eetbare Landgoed. In de sfeervolle Orangerie, waar vroeger de meest unieke collectie kuipplanten van Nederland overwinterde, serveren ze nu de fijnste gerechten. Met het beste uit eigen tuin, de toppers uit de streek en alles recht van het land. Met passie gekweekt, geselecteerd en bereid.

 

Je krijgt hier een drie gangen menu. Tijdens elke gang zit je aan een andere tafel met verschillende ondernemers en krijg je de mogelijkheid om iets over jouw business te vertellen! Na het diner is er nog een mogelijkheid verder in gesprek te gaan aan de bar.

Praktische info

Tijd: 18.30 – 22.00 uur
Locatie: Orangerie Mattemburgh, Antwerpsestraatweg 181 Hoogerheide
Kosten: 35,- excl. drankjes

 

Nog vragen? Neem dan gerust even contact op met de organisatoren van Pitch & Proef via info@pitchenproef.nl!

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Bestel dan hieronder je ticket!