Search
Geweest: 19 juni Orangerie Mattemburgh - Pitch & proef
fade
8024
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8024,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Geweest: 19 juni Orangerie Mattemburgh

Hét West-Brabants netwerkdiner! Pitchen over het bedrijf waar je werkt en proeven van het heerlijkste 3-gangen diner.

Pitch & proef

Geweest: 19 juni Orangerie Mattemburgh

De derde editie van Pitch & Proef was in Orangerie Mattemburgh in Hoogerheide. Midden in de prachtige natuur van de Brabantse Wal, daar waar Brabant Zeeland kust en België omarmt, ligt Landgoed Mattemburgh. Op deze historische locatie kun je genieten van het Eetbare Landgoed. In de sfeervolle Orangerie, waar vroeger de meest unieke collectie kuipplanten van Nederland overwinterde, serveren ze nu de fijnste gerechten. Met het beste uit eigen tuin, de toppers uit de streek en alles recht van het land. Met passie gekweekt, geselecteerd en bereid.

 

We hebben een mooi gezelschap genoten van een heerlijk 3-gangen diner met per gang weer een andere energie. Bekijk hieronder de foto’s!

 

Ben je bij deze editie geweest? Laat dan via info@pitchenproef.nl weten wat je ervan vond, vinden we leuk! Ben je nog nooit geweest, maar wel nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!