Search
Geweest: 30 oktober 2019 Marina Beachclub - Pitch & proef
fade
7996
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7996,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Geweest: 30 oktober 2019 Marina Beachclub

Hét West-Brabants netwerkdiner! Pitchen over het bedrijf waar je werkt en proeven van het heerlijkste 3-gangen diner.

Pitch & proef

Geweest: 30 oktober 2019 Marina Beachclub

De laatste editie van Pitch & Proef was bij de Marina Beachclub van Oesterdam te Tholen. Laat je culinair verrassen in het heerlijkste restaurant van Tholen. Luxe dineren en tegelijkertijd genieten van een adembenemend uitzicht over de jachthaven en het water; dat kan bij Marina Beachclub op Resort Waterrijk Oesterdam. Proef de lekkerste gerechten, ruik de zilte zeelucht en hoor het golvende water op de achtergrond; al je zintuigen worden geprikkeld!

 

Je krijgt hier een drie gangen menu met de keuze tussen vis, vlees of vegetarisch. Tijdens elke gang zit je aan een andere tafel met verschillende ondernemers en krijg je de mogelijkheid om iets over jouw business te vertellen! Na het diner is er nog een mogelijkheid verder in gesprek te gaan aan de bar.

Praktische info

Tijd: 18.30 – 22.00 uur
Locatie: Marina Beachclub, Oesterdam 3 te Tholen
Kosten: 35,- excl. drankjes

 

Nog vragen? Neem dan gerust even contact op met de organisatoren van Pitch & Proef via info@pitchenproef.nl!